Debut cu dreptul in Liga Florilor !

Debut cu dreptul in Liga Florilor !
Dupa ce au castigat Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei in weekendul trecut la Braila ,SCM Gloria Buzau astepta cu nerabdare debutul in Liga Nationala impotriva Gloriei Bistrita.


Dupa o prima repriza foarte buna echipa gazda intra la pauza cu un avantaj consistent de 5 goluri (13-8). In repriza secunda, Buzoiencele au mentinut o diferenta de 3-4 goluri in permanenta ,asta si datorita jucatoarei venita de la Dunarea Braila in vara, Czeczi Alina ,fiind in mare forma . Scorul final a fost stabilit de ultimul gol al Bistritei inscris de Almudena Rodriguez , 25-23.
Desi ,probabil ,conducerea echipei se astepta ca sala sa fie plina la 75% din capacitate(cat prevede protocolul sanitar in vigoare) ,acest lucru nu s-a intamplat . O cauza trista a acestui aspect a fost si pretul piperat al unui bilet,30 de lei . Persoanele nevaccinate au avut posibilitatea de a efectua teste rapide in zona Salii Sporturilor la un pret de 20 de lei. Practic participarea la eveniment costa 50 de lei pentru aceasta parte a publicului .
Din pacate , multi suporteri vor refuza sa mai vina la meciuri din cauza preturilor biletelor, mult marite fata de sezonul 2019-2020 cand pandemia nu era prezenta printre noi.
Un alt aspect important al acestui meci a fost legat de transmiterea partidei . Postul care detine drepturile TV pentru Liga Florilor nu a transmis partida ,dar multi se asteptau ca echipa gazda SCM Gloria Buzau sa transmita partida. Lucru care nu s-a intamplat pana acum (si probabil ca nu se va intampla in viitor).
De apreciat conducerea echipei CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud care a facut toate demersurile catre FRH pentru a transmite partida LIVE pe pagina lor de facebook. FELICITARI!
Pentru SCM Gloria Buzau urmeaza o deplasare destul de grea la Rapid Bucuresti sambata (11.09) ora 11:00 In Sala Rapid ,echipa care a facut numeroase achizitii importante.
Marcatoare SCM BUZAU: Czeczi 6, Harabagiu (Tiron) 4, Ilie 4, Petrovic 2, Vasileuskaya 2, Rotaru 2, Stoleru 1, Subtirica 1, Zamfirescu 1 , Valean 1 , Batinovic 1
Marcatoare CS Gloria 2018 Bistrita –Nasaud :Kovacevic 6, Iuganu 5, Cabral Barbosa 3, Schmelzer 2, Dinca 2, Seraficeanu 2, Chintoan 2, Rodriguez 1 .

Material de: Daniel Cosmin-Iacob

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s