PSD preia frâiele învățământului buzoian?

După numirea pesedistei Daniela Palcău în fruntea ISJ Buzău, surprizele încep să apară.

Sursa foto: realitateadebuzau.net/Facebook-Daniela Palcău

Numirea doamnei profesoare Palcău Daniela, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Buzău a avut loc pe 13 Martie 2022.

Surse din interior ne spun că imediat după, aceasta a început să refacă ,,ordine” în învățământul buzoian.

Cum fostul inspector, Meiroșu Ionel, în funcție, acum, de inspector școlar general adjunct nu a fost remarcat decât pentru câteva scandaluri media de care acesta mai mult a fugit decât să le înfrunte, acuzat de ,,blaturi” și lipsa de profesionalism de către un profesor titrat din Buzău, acesta schimbă biroul cu candidata PSD de la alegerile parlamentare.

Daniela Palcău a ocupat locul 3 pe lista PSD Buzău pentru SENAT dar aceasta nu a prins loc…

Ce o să facă madame Palcău (așa cum este numita de colegii de catedră) cu învățământul? Schimbă noii directori PNL-iști? Aduce înapoi directorii care au condus școlile sau liceele din Buzău pentru mulți ani? Până acum NU!

SURPRIZELE APAR! 

Un profesor care până acum nu s-a remarcat cu nimic în opinia publică, obține concursul de director adjunct, în același timp, pentru doua dintre cele mai mari licee din oraș! 

Surse ne spun că acesta a beneficiat de sprijin la examenul de directori și că înregistrările pot atestat asta. CINE VERIFICĂ ÎNREGISTRĂRILE? 

Cine este tizul ministrului care trebuie să își aleagă acum unde vrea să fie director și, este sau nu membru PSD? Îl vedem sau nu pe următoarele afișe electorale? Întrebări la care o sa aflăm curând și răspunsuri. 

Dar dacă, sursele noastre au dreptate iar domnul profesor nu este chiar un om de bune moravuri? Dacă elevele sau fostele eleve ale acestuia ne povestesc despre ,,amintirile din liceu”, acesta rămâne la fel de sigur pentru învățământ? Toate acestea și altele de la voi, într-un alt articol.

O mulțime de nemulțumi curg pe mailurile jurnaliștilor buzoieni despre învățământul buzoian. Majoritatea jurnaliștilor nu dau curs acestor subiecte din diferite motive. Multe dintre acestea nici nu se confirmă, dar dacă jumătatea dintre ele sunt reale, ESTE CATASTROFAL! 

Vă ținem la curent! 

Ai ceva să ne spui? Trimite mail la: redactietas@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s