Apar primele imagini cu agresivitățile de la meciul Gloria Buzău de Sâmbătă

Internetul a fost invadat de o serie de filmări unde suporterii buzoieni sunt opriți să intre pe stadion după pauza dintre reprize.

Sursa: Facebook/PeluzaDinCrâng

O filmare revoltă fanii sportului. “O glorie a sportului buzoian” este oprită să intre pe stadionul unde a performat.

Observăm în imagini cum un suporter aruncă cu mai multe țevi de fier către organizatorii evenimentului.

VEZI VIDEO:

Sursa: Instagram

Galeria Gloriei Buzau a transmis un comunicat de presa prin care acuză modul în care Jandarmeria buzoiană a intervenit. Jandarmeria nu a comunicat, încă, nimic.

Comunicat Peluza Crâng Buzău: “

La pauza meciului câțiva dintre ai noștri au părăsit stadionul din diverse motive , un tătic a ieșit să îi cumpere apă copilului , alții să se hidrateze ei înșiși etc. totul bine și frumos până aici , probleme au apărut în momentul în care compatrioții noștri au dorit să revină pe stadion , (de reținut la o partidă unde intrarea a fost liberă , nu exista galerie adversă , în concluzie nu exista vreun indiciu cum că s-ar putea petrece un incident dacă acei băieți reveneau în arenă) aici ei s-au lovit de cuvintele „NU PUTEȚI SĂ MAI INTRAȚI” , pe motivul că asta a decis organizatorul (adică clubul) ulterior noi vorbind cu un oficial al clubului , acesta negând total spusele jandarmilor.

Iar de aici încolo a survolat o serie de abuzuri total nejustificate ale jandarmeriei , de la legitimări nejustificate (de reținut pentru toată lumea pe mai departe , un jandarm nu este organ de cercetare penală , acesta te poate legitima doar dacă are niște indicii temeinice că a săvârşit, săvârşeşte sau se pregăteşte să săvârşească o faptă ce constituie infracţiune ori contravenţie persoana respectivă) iar asta doar după ce își face cunoscută calitatea şi prezintă insigna sau legitimaţia de serviciu (nu o spun eu, o spune paragraful 5 , articolul 27 din legea 550/2004).

Cireașa de pe tort urmând ca abia acum să vină , un coleg de al nostru fiind lovit cu bestialitate de către cei 2 de mai jos , cu pumnii în spate , în față (atât de incompetenți au fost încât au lăsat și semne) , ca mai apoi să spună domnului polițist care a venit la intervenție că respectivul băiat a venit bătut de la începutul partidei.

Colegul nostru a scos certificat medicolegal , băiatul care ne’a transmis după incident că are filmare cu tot incidentul așteptăm un semn de la tine , iar domnilor de mai jos le transmitem în cel mai pașnic mod posibil , că ar fi foarte bine pentru ei ca să nu aflăm cum vă numiți și unde locuiți doarece uniforma pe care o purtați nu vă poate proteja mereu.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s