Cu o viteza in minus …

Desi adversarul de astazi din EHF European League, Storhamar Håndball Elite era o necunoscuta pentru echipa din Buzau , norvegiencele au inceput destul de curajos prima repriza ,avand un avans destul de consistent pe toata durata primei reprize de 4-5 goluri .

La scorul de 16-11 pentru Storhamar , elevele lui Aurelian Rosca reusesc sa marcheze 4 goluri consecutive fara ca adversarul sa inscrie . La pauza scorul fiind 16-15 .

Repriza secunda incepe cu un joc destul de echilibrat din partea ambelor formatii care au jucat de la egal la egal pana in min 48-49 ,cand gazdele preiau conducerea (25-24) . Dupa cateva ratari si pase gresite ale echipei oaspete , gazdele reusesc sa obtina un avans de 4 goluri cu 4 minute inainte de final ,scorul fiind 30-26.

Partida se incheie la scorul de 31-27 pentru Storhamar Handball Elite,un avans destul de consistent pentru meciul retur,meci care va avea loc duminica viitoare (21.11.) in Romania ,in Sala Sporturilor ‘’Romeo Iamandi ‘’ din Buzau .

Cea mai buna jucatoare de la echipa SCM Buzau a fost desemnata Andreea Rotaru cu 7 goluri , respectiv E. Hovden cu 10 goluri .

Marcatoare SCM BUZAU : Rotaru 7, Harabagiu 5, Vasileuskaya 4, Czeczi 4, Petrus 2, Petrovic 2, Stoleru 1, Ilie 1, Zamfirescu 1.

Intervenții portar SCM BUZAU: Nenezic 8/27 (30%) , Batinovic 3/15(20%)

Desi jocul celor de la SCM Buzau nu a stralucit in acest meci , totusi ,exista speranta ca diferenta de 4 goluri se poate recupera si orice sansa trebuie fructificata la maxim .

Desi normele sanitare in vigoare nu permit accesul spectatorilor in tribune ,sa speram ca pana duminica viitoare,lucrurile se vor mai indrepta si echipa sa fie sustinuta de suporteri pentru ca meciurile fara spectatori sunt triste .

Sa fim constienti si responsabili !

HAI BUZAU !

Articol de: Daniel-Cosmin Iacob

Lasă un comentariu