Primarul decide, consilierii PSD votează!

În ședința de astăzi a Consiliului Local Buzău a fost votată asocierea între Primaria Buzău, Consiliul Judetean Buzau si AS "FC Buzău", entitate nou infiintata. Prin aceasta asociere se doreste atragerea unui investitor privat pentru a da posibilitatea echipei de fotbal sa aiba drept de promovare in prima liga. Încă din 2017, de la înființarea clubului se stia ca echipa nu are drept de promovare in prima liga,dar cei cu drept de semnatura si-au vazut de treaba:cheltuirea banului public. Rezultatele au fost departe de investitiile făcute. Desi au folosit illegal numele defunctei ‘’FC GLORIA BUZAU’’ ani de zile, acum, noua entitate se va numi ‘’FC BUZAU’’.

‘’FC BUZAU’’ s-a numit si echipa preluata de primarie dupa infiintarea SCM-ului in 2017.
Inca odata dispare numele ‘’GLORIA BUZAU’’ din peisajul local. Care sunt motivele adevarate ?
Noul club va fi finantat tot din bani publici , in proportie de 80%. Primaria Buzau va detine 40% si CJ Buzau 40%. Celelalte procente sunt destinate noului investitor care a aparut dintr-o data .Investitorii straini mentionati de primar, mai mult ca sigur , au fost doar vorbe in vant.
Conform regulamentului FRF, Art 4, alin. 5, noua echipă trebuie să meargă în eșaloanele inferioare, si nu păstrează locul în liga a 2-a. Cu alte cuvinte ,vor urma alte investitii de la bugetul local.
Oare parerea buzoienilor despre aceasta noua entitate conteaza ?

Un articol de Daniel Cosmin-Iacob

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s