Renunță Laurențiu Țepeluș la salariul imens pe care îl primește în calitate de profesor și director adj al Colegiului National „B.P. Hașdeu” Buzău?

Laurențiu Țepeluș deține locul patru pe lista PSD Buzău pentru Camera Deputaților și va ajunge parlamentar.

sursa foto: opiniabuzau.ro

Într-un interviu acordat pentru buzoieni.ro, Țepeluș a declarat: ,,E clar, mă voi retrage din funcția de director adjunct. Dar, voi încerca să-mi păstrez câteva ore. A preda e plăcerea mea. O să văd cum o să-mi fac timp pentru asta”

Laurențiu Țepeluș, directorul adj. al Colegiului National „B.P. Hașdeu” Buzău primește un salariu imens comparativ cu buzoienii de rând și mai mare decât superiorul său directorul Ionel Banu.

Acesta ajunge la un total salarial în valoare de 10784 lei/lună în timp ce directorul Ionel Banu îl urmează cu un salariu de 8362 lei/ lună iar un profesor debutant are puțin peste 2000 lei/lună.

Vezi aici:

În declarația de avere a lui Laurențiu Țepeluș, acesta declară pentru anul anterior un total încasat de 84752 lei/an venit de la Colegiulul National „B.P. Hașdeu” Buzău și încă 13140 lei/an veniți din partea Primăriei Buzău unde a deținut funcția de consilier local. Vezi declarația aici: https://primariabuzau.ro/wp-content/uploads/2020/06/TEPELUS-LAURENTIU-COSTINEL-25062020105405.pdf

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s